24. februar 2010

Linda

Bor for tiden pA hotell Linda, et stykke utenfor Antalya. Spiste sannsynlıgvıs en kranglete kebab, sA har lıgget flat et dögn. Pıggere i dag, sA hAper pA deltakelse i alle 4 löp av Antalya Odays. Liten oppsummerıng av turen:

* hotellers stjerner er bare en pAstand. Opp til hver enkelt A bedömme i ettertid, men tror ikke sjefen tar bort/legger til noen stjerner uansett hva.
* lysregulering er veiledende, gjelder forövrıg skilting ogsA. Er det klart er det lov.
* det er veldig rent og pent!
* spör om pris
* -

(er ett minutt pA overtid pA hotellets ınternett-cafe, hade!)

----------------
(red. 01.03)

Øl

- Efes
I Tyrkia er det Efes, etter den gamle Tyrkiske byen Ephesus, som gjelder. Efes Pilsen, Efes-gruppens flaggskip, er lyst og vil gå under kategorien lettdrikkelig/sommerpils/jenteøl i Norge. Det er ganske godt, men ikke noe man vil betale overvekt for å få med hjem. Passer perfekt som restitusjons-pils, gjerne i sola.

Terningkast: 3

- Pera
Pera var noe vi ikke kom borti før vi tok inn på Linda Hotell. Der var det gratis drikke mellom 10 og 22, så lenge det var Tyrkisk. Ølen er lys, og ligner mye på Efes, men har en klart mer fremtredende malt-karakter, samt en sen men jevn bitterhet. Klart pluss for vennlige servitører og hyggelig pris (gratis). Hadde man kunnet tappe selv hadde dette holdt til en klar 6'er, men streng overholding av serveringstider og litt for "en-i-mengden"-uttrykk trekker den ned et hakk.

Terningkast: 5

1 kommentar:

  1. Anonym11:46

    Kun en byggstudent kan prioritere lysregulering framfor å kaste terning over stedets lokale øl. Makan!

    /Johan

    SvarSlett

Skriv en kommentar