26. oktober 2009

JEC"

En av høstens mest kjærkomne oppturer! Beina var ikke veldig pigge, men løp tre gode løp allikevel, og det er jeg kjempefornøyd med. Vinteren blir lett. 5*5 på ski, 1000m på bane, bakkeintervaller og 4*4 på mølle. Kart med veivalg fra JEC kommer her hvis jeg får låne scanneren til Olav (lover!).

Harde fakta:
Sprint - 5.
Lang - 4.
Stafett - 7.

Resultater
Bilder



Lang




Stafett




Sprint

14. oktober 2009

KKC

I kveld skal det løpes KaffeKoppCup. Navn som Philippe Adamski, Fabian Hertner, Baptiste Rollier og Wilhelm Hallan er på startstreken. Det blir et race uten motstykke. Kart med GPS-spor skal definitivt komme i denne posten umiddelbart etter hjemkomst. Det skal være sikkert og det skal være rent - ingen postbom over 1 minutt.

-->

Det ble ikke et slikt løp jeg hadde håpet på. Sleit ganske fort med å holde meg gående i de tunge myrene, og etter hvert kom det noen større bommer. Ganske skuffa over egen innsats, men fortviler ikke. På JEC kommer teknikken til å stemme, uansett hvor tunge beina er.

Får ikke kart ut på nett.. Scanneren er ikke lenger i min tjeneste. Det kan allikevel kommer en dag, vi får se.

11. oktober 2009

JEC

Sesongavslutning i Dresden, Tyskland. Blir nok kjempebra! Formen er på gang etter å ha solt meg en uke i Kroatia med Hordaland Orienteringskrets.