4. desember 2007

Ringkolltoppen

Jeg har for en stund siden gitt opp håpet om å komme 100 ganger til Ringkolltoppen i løpet av 2007. Orienteringssatsingen kom, for mange veldig skuffende, i første rekke dette året. Jeg fikk relativt tidlig problemer med knær og andre kroppsdeler som ikke likte bratte bakker. Så lenge det var snø, og jeg kunne ake på rumpeakebrett ned igjen, gikk det fint, men så fort snøen blei borte var det vanskelig å opprettholde en hyppighet på 1,923 turer i uka. Ettersom målet var så langt unna som det var da jeg gikk inni i august, og helsa har vært som den har vært, har det ikke blitt aktuelt med noen stunt-uker for å komme "à jour" med planen. Da prosjektet ble startet for snart et år siden så jeg for meg oktober og november der nesten halvparten av turene kunne gjøres. Mange tvilte på at jeg ville klare å gjennomføre en slik plan, og det var kanskje ikke så rart. Til tross for årets nederlag er jeg ikke i tvil om at det kan og skal/bør gjennomføres en gang i fremtiden, kanskje ikke Ringkollen, men en annen krevende og vakker fjelltopp.

Grunnen til at jeg plutselig kom til å tenke på dette var fordi jeg leste om Jos (altså Forseth Indgaard)planer om å løpe 78 ganger til Skjøtingsstu. Dette er selvfølgelig et ganske veikt prosjekt i forhold til 100*Ringkolltoppen, men kanskje kan det gjennomføres! Det blir spennende å følge med.

Jeg regner med å sette et hårete og grisete, med kvadratrottegn, brøker og potenser oppe og nede, nyttårsforsett også for 2008. Det skal ha noe med trening og gjøre, og det skal være vanskelig. Time will show..

Om Jo 78*Skjøtingsstu kan du lese mer omm på >>Jos blogg.