26. september 2014

KKC#2 Prolog+Jaktstart

Kart prolog

Gikk ut 1:40 bak Eirik etter en dårlig prolog. Var heftig å jage! Gaflingen gikk bra og var sammen med Hansi og Rutten mfl. ut av den. Eirik et uvisst antall sekunder foran, og ikke innen synsrekkevidde. Veldig moro å ligge side om side med andre folk, det skjer altfor sjelden. Etter en svær bom ble jeg hektet av, men fant likevel noen å knive med på slutten. Ukas beste økt, selv om uka ikke er ferdig enda. 

Tilbakeblikk; KKC Jaktstart 2012

(og ferske kommentarer)


19. september 2014

Fredag - KKC#1 aftermath


Endelig er den her. Dagen alle har ventet på. Dagen vi alle har lengtet etter. Dagen vi ikke trodde kunne komme fort nok. Dagen da alle våre bønner blir svart og vi klemmer på oss nye sko, spiser pizza og løper 3000m. Det er dagen etter KKC#1, fredag.

KKC#1

Fantastisk stemning på TC. Alle gleder seg, inkludert arrangørstaben fra Byåsen IL. Det smitter! Lyset rakk såvidt å forsvinne før jeg startet som sistemann i klassen. Det er noe virkelig spesielt med høstens første nattløp. Husker man alt fra i fjor? Trøndelag og ikke minst området vi nå skulle ut, nord for Leirsjøen, kan ta rotta på den seigeste og reveste nattrev. Det gjaldt å gå sikkert, ikke finne på noe som ikke er planlagt og holde hardt i kompasset. 

Løpet gikk bra, helt etter planen, bortsett fra en liten bom mot slutten. Fikk gleden av å løpe sammen med flere av gutta undervegs, og fikk et glimt av nyinnflytta Martin V også. Kos! En fin ting med å starte sist er at man vet at man har løpt raskere enn alle de man ser undervegs i løypa. Fine greier. Cruiset gjennom og kunne defilere til seier. Deilig? Alltid vanskelig å fortsette høsten like bra som man startet, dersom man starter med å vinne. Men dersom man ikke starter med å vinne kan man risikere å ikke vinne noe mer den høsten. Det kommer nok vanskeligere løyper, hardere konkurranse og tettere fighter. Men seier nr 1 er i alle fall i boks!

>>Kart 

13. september 2014

"When things go wrong...

.... blablablalba life pain temporary hope"

Om man kikker på kalenderen begynner det å bli en stund siden "things went right". Lite action i skogen. NM natt er en saga blott og NM-uka er i ferd med å lide samme skjebne - ingen T Nørbech på start. Stakkars NM i år.

Hjertet gråter til ingen nytte.
En OE må stå med hodet hevet.
Trøstes med en neve han kan knytte.
En OE får alltid lønn for strevet.

Sexy pixs of sexy bronze medalist >>>>>>



3 topp 10: Espen, Anders, Bjørn

4. september 2014

HØST

Høsten er en utrolig fin tid. I takt med at lufta blir kaldere varmes husene opp. Allerede er det så frisk om morgenen at man vil ha skjerf i halsen. Lue og vanter kan vente enda litt til, før man fisker dem ut fra pappesken i kjelleren. Kroppen trives bedre når det er kjølig enn når det er varmt, i alle fall gjør min kropp det. Som en bonus ligger potensielt luftveisobstruktive flyskapninger døde på marken eller i dvale. Objektivt sett fungerer kroppen vel så godt, eller til og med bedre i varme, så kanskje er det sjelen som er den faktiske tilhengeren av høst. Uansett er det en fin tid.

I går kveld kom gutta hjem fra orientering i mørket. Jeg følte meg som en liten indianergutt som ventet fedre og brødre inn fra jakt. Den største jakten av dem alle, NM natt, er rett rundt hjørnet. Der gjelder det å snike seg rundt og treffe alle postene med første pil.

Hvem vinner?

Ikke den her karen i alle fall...



>>NM-LIVE
>>NM-hjemmeside
>>OL Trollelg